Najnovšie recenzie zo sekcie Prenosné chladničky
Objednal som si Vigo cool 30l. Je lacnejšia.
Myslím, že je to OK
- Funguje ako sme očakávali
- Pekný dizajn
- Rýchlo chladí mlieko
- Ladí dizajnovo s kávovarom
- Viem si predstaviť to isté aj bez tejto chladničky.
- Nádoba s mliekom nie je určená na uloženie do "veľkej" chladničky.
Produkt splĺňa očakávania. Vzhľadom na to, že ho nechceme mať stále zapnutý a držať v ňom mlieko (keďže mliečne špeciality takmer nepijeme), tak ho používame len na správne vychladenie mlieka predtým, než prídu hostia.
- Výkonná
- Tichá
- Velkost
- Vyborne na dovolenku
- Ziadne
Odporucam urcite.
- kvalita za rozumnú cenu, - tichý v ECO režime - napájanie 12 aj 220 V - zmestia sa aj 2L fľaše
- vďaka madlu na presun a pántom, nie je možné úplne zavrieť vrch chladničky. Síce tesní, ale vidím to ako nedostatok výrobku.
- Všestranné použitie.
Velmi prakticke na cesty.
- Dávam kladné hodnotenie i napriek tomu, že mne tento typ chladničky nevyhovuje (ale chyba je na mojej strane, potreboval som chladničku na dlhú cestu viac ako 8 hodín) - ak to potrebuje niekto iba na 2 - 3 hodinky tak podľa mňa OK
- Príliš hlučná
- Nižší chladiaci výkon
- Potraviny a tekutiny vám vydržia asi
- 10 hodín s použitím chladiacich tehličiek. Je to dobrý výrobok za dobrú cenu. Som spokojná.
- Ľadnička parádna veľkosť super
- Je škoda ze je apsolutne nepoužiteľna! V sasuvke po celom dni zapnutia sa zohriala koncovka tak ze ju zdeformovalo a potom už nedržala kontakt tak v aute sa stala nepoužiteľna! To isté sa stalo v transformatore! Našťastie sme boli v stane! Začala smrdieť koncovka lebo ju roztapalo!!! Dvierka veľký pozor! Zatváranie na dva krát bolo treba pritlačiť 2x! Ak ste si nedali pozor dvierka zostali pootvorené (zle dotlačené).
Ľadnička pekná veľkosť e dostačujúca len ma mrzí nepoužiteľna!
- Veľkosť
- Po vložení chladiacich vložiek udrží chlad dlho.
- Veko sa tažko otvara. Po otvorení veko nedrží na mieste, ale sa zatvára, čo je nepraktické keď máte viac vecí na vloženie a potrebujete obe ruky.
- Vzhľadom na tieto nedostatky sa mi cena zdá vysoká.
- veľký vnútorný priestor a dobré chladenie
Sencor SCM 2224BL
Pridané: 5. augusta 2019
(naposledy upravené 16. septembra 2019)
Zakúpený v MALL.SK
Podla mna pekny design. Ale ak mate zaujem o autochladnicku, ktora dobre a rychlo chladi zamerajte sa na chladnicky, ktore ponukaju ochladenie az o 20 stupnov oproti okoliu. Tato chladnicka ma v technickych parametroch udaj ochladenie o 18 stupnov oproti okoliu. Podla mna to nieje pravda. Bol som nemilo prekvapeny, lebo tych 18 stupnov som skusal dosiahnut s prazdnou chladnickou pri izbovej teplote 24 stupnov, ale zdaleka sa mi to nepodarilo. A to som to skusal 2 dni.
Pozitivom je eco rezim, kedy je chladnicka ticha a udrziava telpotu na 12 stupnov, co je pochopitelne a akceptovatelne.
- praktické využitie
- Je kvalitný,
- Je dostatočne veľký,
- Je pekný.
Vo svojom segmente plne spĺňa požiadavky.
- kvalita
- sortiment
- Príliš vysoká cena, príliš malý objem.
- Je to veľmi výhodné
Je to veľmi výhodné
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »