Najnovšie recenzie zo sekcie Prenosné chladničky
- Spratná, na stanovanie uplne postacujuca
- V noci hluk- dali sme ju von zo stanu...
- Dostatočná kapacita 58l
- Režim chladenia, mrazenia
- Napájanie 12/24, alebo 230V
- Zatiaľ vysoká spokojnosť - uvidím aká bude spokojnosť po dlhšej dobe používania
Vyššia obstarávacia cena
Mohla by mať kolieska na transport
Výška hmotnosť
- Zachovanie teploty v boxe.
- Relatívne hlučný výrobok, namiesto uvedených 49dB má reálne 57dB. Inak podľa popisu.
- nepodarilo sa mi zistit, kedze kvoli vysokej hlucnosti som ju vratil
- Vysoka hlucnost - cca 65 dB
- Nepouzitelne pri kempovani, huci ako pracka
- V baleni nie je napajaci adpter na 230V
- po počiatočnom schladení relatívne tiché
- dostatočne izolované steny
- po dlhšom používaní kvapká kondenzovaná voda s chladiča do boxu ale nie je to až také strašné
- mám pocit ,že na 12v chladí slabšie ako na 230V
Zo začiatku hučí silnejšie. Neskôr keď sa ustáli teplota v boxe tak sa stíši.
Pokiaľ tam dáte už vychladené potraviny a napríklad ešte nejaké to chladiace teleso s mrazničky ,ušetríte energiu aj čas chladenia a dlhšie vydrží.
Steny boxu vyzerajú byť dostatočné izolované.
o.k.
- Zvonku pekná, tesní.
- Sklamanie z nedostatočnej výplne stien. Sú tam vložené menšie formáty peny - nie od kraja po kraj. Vrchnák je dokonca jednovrstvový. Staré chladiace formáty vložiek nám nesedia do zárezov na vrchnáku. Naša stará socialistická vydržala celé roky a bola kvalitnejšia.. Pri tejto plánujeme doizolovat dutiny izolačnou penou, lebo sa obávame či tam chlad vydrží 3 dni. Plastové chladničky už začína byť problém zohnať, preto ju nevrátime. Na 1 deň vám poslúži určite.
Trocha ťažšia na prepravu pre jedného ale funguje super.
Ok
Chladiaci box splnil naše očakávania. Je presne taký, ako v popise. My ho využívame v letných horúčavách aj ako “nákupnú tašku” na potraviny. Odporúčame
- Lacne
- Splnuje presne to co som od toho ocakaval
- O.k
S chladničkou som spokojný, výhoda že ide na aku.
- rychlo chladi.
- Pomer kvalita cena
- Ide aj napojit aj do beznej zastrcky - doma vychladim a v aute udrzi chlad bez problemov aj pri castom vypinani motora ked nechladi
- Super
- Nízka hmotnosť.0
- dostatočne veľké na 6 fliaš
- v aute dostatočne tiché
- napájacie káble schované
Dobrý chladiaci výkon, keď je napájanie zo siete. Za 1h ochladilo z 27 °C okolitého prostredia na 13 °C. V aute som mal na zadných sedadlách a cez rádio som nič nepočul.
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »