Najnovšie recenzie zo sekcie Prenosné chladničky
Super.
- svojim rozmerom sa zmesti aj za sedadlo
Super cena.Vychladi sa pri izbovej teplote do -7 stupňov.
Používajú ho chlapi z rodiny, pracujú ako šoféri. Produkt spĺňa svoj účel.
- celkom priestranný
- napájanie na 12V aj 220V
- na kolieskach
- výsuvné madlo
Ochladenie priestoru trvá celkom dlhý čas.
Ideálny výber na jedno aj viacdňové potulky autom.
- vela miesta
- potraviny v nej vydrzia dlho chladne
- oproti klasickej chladnicke s termoelektrickym clankom ktora vrci stale a ma velky odber, tato chladi len v kratkych intervaloch a aj vtedy ma podstatne nizsiu spotrebu energie
- bolo by dobre ak by chladnicka dokazala vystavit autobateriu este viac pred tym ako sa vypne kvoli ochrane baterie
Maximálna spokojnosť odporúčam rodinám s dvoma deťmi určite.
Spokojnosť.
- Dobre
- MôžE chladiť aj udržovať teplé nápoje
- Nedokáže zastabilizovať teplotu (lieky)
vyhodou je nielen chladenie ale aj udrzanie tepleho jedla v chladnejsich dnoch
- dizajn
- otrasná kvalita
- vysoká cena
- mrznú v nej veci
- hlučná
Po prečítaní recenzií som tovar neprebral.
- Splnil moje očakavania,
- Je to velmi praktická, skladná, šikovná, spolahlivá chladnička, má velmi tichý sotva počutelný chod. Motor takmer vobec, počuť iba šum prúdiacej chladiacej kvapaliny. Keď že je nenáročná na skladovací priestor, lahko ju uložiť kamkolvek chcem, preto som sa rozhodl o jej zakúpenie, ako aj pre jej velmi výhodnú cenu. Skladovatelnosť ide ruka-v ruské s jej úložným priestorom, musím dobre uvažovať, ako rozmiestnim v chladničke svoje potraviny a nápoje, aby bol priestor dobre využitý. Skladovací objem však predajca riadne a korektne uvádza, bol som si vopred vedomý, že tam neumiestnim celý obchod s potravinami aj s predavačkou pri pulte. Farba a dizajn chladničky presne podla mojích predstáv! Tovar prišiel v poriadku, bez najmenšieho škrábanca, expresne rýchlo a spolahlivo až predo dvere domu. Chladnička bez problémov zapla a začala hneď chladiť a tak funguje už spolahlivo bez přestávky celý týždeň. Trochu má prekvapili skryté chladiace rebrá. Tento dizajn bol vynikajúci technický ťah výrobcu! Sú umiesntěné po bokoch, kde ich možno odhaliť len hmatom ako odovzdávajú odčerpané teplo bočným stenám, takže vobec neposobia rušivo na celkový vzhlad chladničky, len treba zabezpečiť podla návodu tú vzdialenosť od okolia pre volné prúdenie vzduchu, čo práve na danom mieste mne plne vyhovuje, že nemusím príliš brať ohlad pre distanc zo zadnej strany a nejaké opatrnosti ohladne rúrok chladiča.
- Velmi výhodný, spolahlivý, praktický výrobok! Výborne sa skladuje, umiestňuje kdekolvek, lahko sa prenáša kamkolvek. Jeho váha je minimálna a je v popise pri ponúkanom tovare.
Je to velmi praktická, skladná, šikovná, spolahlivá chladnička, má velmi tichý sotva počutelný chod. Motor takmer vobec, počuť iba šum prúdiacej chladiacej kvapaliny. Keď že je nenáročná na skladovací priestor, lahko ju uložiť kamkolvek chcem, preto som sa rozhodl o jej zakúpenie, ako aj pre jej velmi výhodnú cenu. Skladovatelnosť ide ruka-v ruské s jej úložným priestorom, musím dobre uvažovať, ako rozmiestnim v chladničke svoje potraviny a nápoje, aby bol priestor dobre využitý. Skladovací objem však predajca riadne a korektne uvádza, bol som si vopred vedomý, že tam neumiestnim celý obchod s potravinami aj s predavačkou pri pulte. Farba a dizajn chladničky presne podla mojích predstáv! Tovar prišiel v poriadku, bez najmenšieho škrábanca, expresne rýchlo a spolahlivo až predo dvere domu. Chladnička bez problémov zapla a začala hneď chladiť a tak funguje už spolahlivo bez přestávky celý týždeň. Trochu má prekvapili skryté chladiace rebrá. Tento dizajn bol vynikajúci technický ťah výrobcu! Sú umiesntěné po bokoch, kde ich možno odhaliť len hmatom ako odovzdávajú odčerpané teplo bočným stenám, takže vobec neposobia rušivo na celkový vzhlad chladničky, len treba zabezpečiť podla návodu tú vzdialenosť od okolia pre volné prúdenie vzduchu, čo práve na danom mieste mne plne vyhovuje, že nemusím príliš brať ohlad pre distanc zo zadnej strany a nejaké opatrnosti ohladne rúrok chladič. Určitě vřele odporúčam!
ECG AC 3010 C + MP 2500
Pridané: 4. novembra 2022
(naposledy upravené 22. novembra 2022)
Zakúpený v pohodlne-nakupy.sk
- Predstavoval som si že ma lepší výkon v chladeni.
- Idealne na plaz, ked neberieme vacsi piknikovy kos. Ked sa pridaju zamrazene vankuse tak napoje vydrzia aj niekolko hodin studene. Pekne spracovanie.
- Lahké,skladné a da sa použiť aj v aute12V
Odporúčam
- Mne vyhovuje.
- Mohla by viac chladiť.
- Výhoda
- Kompaktné
- Ľahko prenosné
- Dobre drží teplotu - chlad
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »