Najnovšie recenzie zo sekcie Prenosné chladničky
- Chladnicka ju vysoka a pomerne spratna napr.za sedacku v aute, zmestia sa do nej plastove 1,5l flase, chladi vyborne.
- Dobry pomer ceny a kvality
Nemoznost odpojenia kabla na 12V, mierna vyssia hlucnost na plny vykon.
- Dobre drží teplotu
Splnil naše očakávania.
- Kabel na 12V aj na 240V
- Velkost chladnicky
- Kolieska na spodnej casti
- Masivna rukovät
- Rukovät na tahanie zo slabeho plastu,bojim sa,ze pri tahani chladnicky na kolieskach praskne.
- Ked chcete otvorit chladnicku pocas prevadzky,musite odpojit kabel, inac vrchnak neotvorite.
Komplexne vyrobok hodnotim ako dobry,potraviny su dostatocne vychladene.Este som nevyskusala ohrev.
- Je to odizolované vedro s deklom
- Ľahké
- Objemné
- Je to odizolované vedro s deklom
- Izolácia má až 1cm
- Do izolácie môže zatekať pri umývaní
Je to odizolované vedro s deklom, nič viac, nič menej.
Neumývať pod tečúcou vodou (je to aj v návode), inak zatečie do izolácie a nebude izolovať, treba ho potom rozobrať a vysušiť.
- Kvalitný, veľká spokojnosť
- Výborná vec na chladenie potravín
- Výborne chladí, má dobrý výkon
- Pevný, robustný stroj
- Prehľadný displej, jednoduché ovládanie
Funguje bezvadne.
- Velkost, material
- Rýchle schladenie a udržiavanie teploty
- Ideálna veľkosť na párty pre 10 ludi, dosť vínka, pivka, minerálky
- Vyber napájania, 220V aj do auta
- Zatiaľ som nijakú nevyhodu
- v balení kabel do auta aj na 220 v. Funguju oba napajania + chaldenie aj ohrevanie. Uvidíme ako to bude fungovať po ceste na dovču.
- Tiché pri eko režime
- Udržiava teplotu (chlad)
- Za 8h vychladí všetky nápoje v nej
- Pri maximálnom výkone dosť hlučné
- Zohrieva sa, hoci to môže byť pre chladničku OK, dostatočne na to, aby mi to vadilo.
Vyzerá to ako xbox a funguje to ako chladnička, využíva peltier ktorým to chladí. Výkon resp. príkon okolo 60W
ešte som tovar poriadnenevyskušal
- Rôzne úrovne chladenia, od ktorých závisí aj spotreba - MAX 55W, ECO 22W, MIN 5W
- Pre rýchle vychladenie úroveň MAX a potom ECO mód stačí na udržiavanie teploty. Pri nižšej okolitej teplote, napr. 24 C stačí aj MIN, pri cieľovej teplote chladenia 11-13 C.
- Vcelku tichý chod, aj pri úrovni MAX. Pri MIN takmer vôbec nepočuť.
- Zatiaľ úplná pokojnosť, funguje ako má, zakúpené na záhradu ako príležitostné chladenie zeleniny a nápojov.
- Skvelý dizajn
- Pivko vždy po ruke a vychladené
- Cena super
Skvelá vec pre zaneprázdneneho hráča.
Vynikajúci pomocník.
Mám veľmi dobré skúsenosti. Splnil svoju funkciu k našej spokojnosti.
- Je celkom fajn. Chladí. Dá sa využiť, v prípade núdze, aj ako normálna malá chladnička v kuchyni. Nepotrebuje žiadne zmrazené chladítka.
- V kufri auta zaberie celkom dosť miesta - viď. rozmery.
- kvalita super dizajn
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »